Waar kan ik een ticket boeken?

Je kunt direct op de home pagina de beschikbare events zien en op de groene button je ticket boeken, of ga naar de agenda en bekijk alle beschikbare events.

Is er meer informatie waar ik kan parkeren en een route beschrijving?

In de agenda zie je een foto van de betreffende locatie, als je daar op klikt zie je onderaan de pagina de route en een parkeer beschrijving. 

Hoe lang duurt een speeddate event?

Een speeddate avond start om 19:30 uur en duurt meestal tot 22:00 uur uiterlijk 22:30 uur. Na afloop kun je nog wat na kletsen en een drankje doen. Uiteraard ben je vrij om eventueel elders heen te gaan.

Mag ik vaker mee doen met een speeddate event?

Uiteraard mag je zo vaak mee doen als je wilt. Je kunt ook eens een andere locatie proberen of een ander soort event, zoals een Duo Single Diner. Het merendeel van de deelnemers doen voor de eerste keer mee.

Hoe gaan jullie om met Corona?

We volgen altijd de laatste ontwikkelingen en passen daar direct ons programma en huisregels op aan. Zo ziet onze eigen hostess toe op naleving van de regels. 

Mogen mijn vrienden en vriendinnen ook mee?

Ze mogen allemaal gezellig mee doen. Echter toeschouwers zijn niet toegestaan i.v.m. de privacy van onze deelnemers. Wil je samen met een vriend of vriendin komen, boek dan ieder apart met je eigen gegevens je tickets.

Waar worden de speeddates georganiseerd?

We organiseren de speeddates op gezellige locaties in of aan de rand van het centrum. Voor meer informatie, klik op de locatie foto op op meer informatie bij de boekingsbutton.

Worden er ook pauzes gehouden tijdens een speeddate?

Jazeker, om de 5 speeddates is er een pauze van 10 minuten. Zorg dat je wel weer snel op je plaats terug bent want de speeddates gaan snel weer van start.

Wanneer kan boeken voor een speeddate?

Zodra de datum bekend is en het event zichtbaar is in de agenda kun je direct boeken. We adviseren om niet te lang te wachten want vol is vol!

Wat moet ik van te voren doen?

Je hoeft van te voren niets te doen. Zorg dat je er goed uitziet en kom op tijd. De hostess heeft alle info van de deelnemers en vangt je netjes op.

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Je kunt dat via de contact pagina doen.